25 کارگاه فرآوری و بسته بندی ترشیجات در استان

به گزارش خبرآنلاین لرستان، مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اعلام این خبر گفت: بمنظور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی تعداد ۲۵ کارگاه در زمینه فرآوری و بسته بندی انواع شوریجات و ترشیجات در سطح شهرستانهای خرم آباد٬ الشتر ٬ چگنی و نورآباد فعالیت دارند.

صید احمد مرادی بیرانوند افزود : در این کارگاهها سالیانه ۹ هزار و ۱۱۰ تن محصول تولید٬ و برای ۱۷۸ نفر در اغلب موارد بصورت فصلی ایجاد شغل شده است و همچنین ۹۰ درصد مواد اولیه آنها در داخل استان تولید می شود.

وی هدف از توسعه و ایجاد صنایع یاد شده را تامین امنیت غذایی ٬ در آمد افزایی ٬ کاهش ضایعات کشاورزی ٬ عرضه شوریجات و ترشیجات سالم جهت استفاده مصرف کنندگان ٬ بازار یابی و توسعه صادرات به خارج از کشور و در نهایت ایجاد اشتغال در مناطق روستائی برشمرد و افزود : به متقاضیانی که اهلیت و توانایی و مهارت فنی جهت اجرای اینگونه طرحها را داشته باشند آمادگی لازم جهت صدور مجوز با انجام فرآیند کار برای آنان وجود دارد و جهت ثبت نام اولیه می توانند به سامانه www.eagri.maj.ir مراجعه نمایند.

46

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *